Čas na svařák

Procházka na mrazivém vzduchu si v těchto dnech žádá své - pořádný svařák s sebou do termosky!

Jeho příprava je jednoduchá. Stačí ti k tomu červené nebo bílé víno jako základ.
Víno svař, poté do něj přidej svařákové koření a nech 5-10 minut odstát.
Na každých 250 ml počítej 1-2 lžičky koření, dle toho jak intenzivní chuť očekáváš.
Takto okořeněnou směs už dál nevař, leda ji dochuť cukrem dle své chuti.  

Co vše by mělo svařákové koření obsahovat pro dokonalou chuť?
Určitě skořici, hřebíček, badyán, oplodí citronu a oplodí pomeranče.
Pro snadnější přípravu můžeš použít už hotovu kořenící směs Svařákové koření,
která už v sobě vše potřebné obsahuje.

Příprava svařáku nikdy nebyla jednodušší. Tak ať se povede!

Snímek obrazovky 2020-12-02 v 11.31.59